Huttula

Artistit ja tapahtumat

Huttula on toiminut jo vuosikymmeniä musiikkitapahtumien keskuksena Joutsassa. Joutopäivien aikaan järjestettävä JP-Musaklubi on tuonut Huttulan lauteille monia nimekkäitä artisteja.

Musatapahtumille on aina ollut ominaista järjettömän hyvä fiilis ja musiikillinen laatu.

Live-konserttien ja musiikkitapahtumien lisäksi Huttulassa on joka lauantai DJ ja Disco, jonka rytmeissä lauantai-illasta ovat nauttineet niin paikalliset kuin monet juhlatunnelmaa arvostavat lomailijat ja mökkiläiset.


Eikä siinä vielä kaikki!

Kotieläinpiha
Kesäisin Huttulan pihanurmilla on kotieläinpiha, jossa mm. lampaat, kanat, kukot ja pikkutiput ilahduttavat varsinkin pikkuväkeä. Monelle pikkumatkaajalle kohtaaminen kotieläinpihan eläinten kanssa on ollut sydäntä sykähdyttävä kokemus, jonka muistot säilyvät pitkään. Pysähdys Huttulassa on erottamaton osa mökkimatkaa.

Erja Raittinen, myymälä
Erja Raittinen avaa maaliskuussa 2013 myymälän Huttulan pihapiirissä. Erja Raittinen.

Kalastusluvat
Joutsa on kaunista ja kalaisaa Järvi-Suomea. Apajille pääset lain ja säädösten mukaan hankkimalla kalastusluvan Huttulasta. Myymme lupia mm. seuraaville kalastuskuntien vesialueille: Suontee, Jääsjärvi, Viheri, Joutsa, Kirkkola.

Moottorikelkkareitit
Huttula toimii Joutsalaisen kelkkakerhon, Joutsan Lumikissojen kokoontumispaikkana. Huttula toimii hyvänä tukikohtana safareille ja kelkkojen tankkaamiselle. Lisätietoja kelkkailusta löydät Lumikissojen sivuilta.


RockManiska ry

Musatapahtumissa aktiivisena yhteistyökumppanina toimii paikallinen rock-musiikin yhdistys Rock Maniska ry. Tykkää Maniskan Facebook -sivuja ja pysyt ajantasalla myös Huttulassa järjestettävistä live-keikoista.